免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖

6/9/2021 香港星蹤及海外星蹤

6/9/2021 香港星蹤

未齊版, 早上請自行前往 http://starphoto.joinbbs.net/viewthread.php?tid=45944 查看更新

<東方日報>

<明報>

<今天的預告>

日期: 6/9/2021
活動:
嘉賓: 唐浩嘉。
時間: 17:00 - 19:00
地點: 觀塘觀塘工業中心一期8樓M室YES.STATION

活動: Times Square X 祖雲達斯 exhibition
嘉賓: 方力申。
時間: 17:00
地點: 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場2樓中庭

怡樂藝術中心開幕VIP日
布偉傑.Harry哥哥開設星級導師課程

日期: ‪2021年9月6日‬ (星期一)

時間: ‪2:00p.m. (傳媒接待: 1:45p.m.)

地點: 怡樂藝術中心 將軍澳新校
<香港新界將軍澳唐俊街18號The Parkside商場 G02D號舖>

嘉賓:
影視藝人-布偉傑(Brian) <一哥>
兒童節目主持人-Harry哥哥 王者匡

靚媽小花-岑潔儀(Zoey)

Star.Starphoto聯絡資料
電郵: star.starphoto@gmail.com
Line ID: star.starphoto
OS

Star.Starphoto聯絡資料
電郵: star.starphoto@gmail.com
Line ID: star.starphoto
活動:
嘉賓: 唐浩嘉 。
時間: 17:00-19:00
地點: 觀塘觀塘工業中心一期8樓M室YES.STATION

活動: 祖雲達師體驗傳媒預覽
嘉賓: 方力申、余德丞 。
地點: 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場2樓中庭
我去依個活動

「日期: 6/9/2021
活動: Times Square X 祖雲達斯 exhibition
嘉賓: 方力申。
地點: 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場2樓中庭」

5:00 我到銅鑼灣先,魔術仔約左我先@4:00叫我去,5:30先到佢
等埋極級高手@咪煩我,希望影到方力申,唔好再食白果,車費唔夠

我電話是68576263, 希望方力申去搵我同佢哋合照
5# Cheung_Jacky

其實呢冇人想知閣下去咩活動,亦冇人想知閣下電話號碼

無車費就唔好去event,出得event 一定知未必有收獲
sinhang 發表於 2021-9-7 08:11
唔好留返出年先報?

成L日post埋D過期/完結左event